Ik ben geboren en getogen in Leiden en heb daar het grootste gedeelte van mijn leven gewoond en gewerkt. Na mijn scheiding ben ik in Den Haag (Ypenburg) gaan wonen en dat bevalt me gelukkig prima.   

 

M'n spirituele groei heeft me  o.a. gebracht bij Reiki, Gidswerk en Een Cursus in Wonderen.

 

Reiki is in 2001 in mijn leven gekomen en sinds eind 2004 ben ik Reiki Master en als zodanig lid van de Reiki Ryoho Foundation en The Reiki Alliance.

 

In 2002 begon ik aan de opleiding tot Gidswerker om mijn cliënten beter te kunnen begeleiden. Deze opleiding heb ik medio 2006 afgerond. Terugkijkend realiseer ik me dat ik mijzelf een groot geschenk heb gegeven. Niet alleen ben ik nu in staat anderen in hun ontwikkelingsproces liefdevol te begeleiden maar heb ik ook zelf, door steeds bewuster te worden, kunnen groeien. De inzichten die ik tijdens en na mijn opleiding mocht ontvangen maakte het mogelijk oude, angstige patronen los te laten en daardoor een vrijer en gelukkiger mens te zijn.

 

In 2003 kwam ik in aanraking met Een Cursus in Wonderen. Voor mij betekent dit boek een oneindige bron van inspiratie en een liefdevolle leidraad in het dagelijkse leven.

 

Mijn bezieling voor mijn werkzaamheden komt voort uit de overtuiging dat we in deze maatschappij meer en meer in de verleiding worden gebracht verder af te gaan staan van wie we werkelijk zijn, waardoor welvaart niet meer in de pas loopt met welzijn.

Ik wil mensen graag helpen, door middel van Reiki cursussen en/of behandelingen, Gidswerk dan wel persoonlijke (spirituele) coaching bewuster te gaan leven, zodat het plezier in het dagelijks leven weer terugkomt, het lichaam meer kan ontspannen en meer en meer contact gemaakt kan worden met het Ware Zelf.

 

 

 

Wie is Berthy?